Salată de homar și Mango Baja
Salata de homar și Mango Baja ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 174 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți portocale, suc de lime, cozi de homar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este bine. Încercați Cozi De Homar Rock La Grătar În Stil Baja, Salată De Homar-Mango, și Salată De Homar Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Salată: folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați coaja și miezul alb din portocaliu. Lucrând peste un castron mic, feliați între membrane pentru a elibera segmentele portocalii, lăsând sucul și segmentele să cadă în castron (rezervați sucul pentru pansament). Folosind o lingură pliată, transferați segmentele portocalii într-un castron mare.
Adăugați homarul, avocado, mango și scallions.
Dressing: într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline și sucul de lămâie.
Bateți 2 linguri de suc de portocale rezervat în pansament și condimentați cu sare și piper, după gust.
Turnați pansamentul peste amestecul de homar și aruncați ușor pentru a acoperi.
Împărțiți verdele de salată între 4 pahare sau boluri. Puneți salata de homar deasupra și serviți.