Salată de homar, roșii și porumb dulce cu vinetă de usturoi
Salata de homar, roșii și porumb dulce cu vinaigretă de usturoi este o fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână rucola, busuioc, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Homar, scoici și midii cu vinetă de usturoi de roșii, Salată de homar și porumb cu vinetă de tarhon, și Salată de porumb, roșii și homar.
Instrucțiuni
Presărați sarea peste usturoi pe o placă de tocat și tocați mărunt usturoiul.
Combinați acest lucru cu oțetul și muștarul într-un castron mic.
Șoptind constant, stropiți încet în uleiul de măsline. Continuați să bateți până când vinaigreta se îngroașă. Se condimentează cu piper. La frigider, acoperit, până când este gata de utilizare. Face Ceașcă.
Aduceți o cratiță cu apă la fiert.
Adăugați boabele de porumb și gătiți până se înmoaie, 1 minut.
Se scurge într-o strecurătoare și se rulează sub apă rece pentru a opri gătitul.
Se scurge din nou și se usucă.
Folosind o spatulă de cauciuc, combinați ușor porumbul, homarul și roșiile într-un castron.
Chiar înainte de servire, condimentați salata cu sare și piper. Îmbrăcați-l ușor cu vinaigreta.
Aranjați rucola în centrul unui platou mare și acoperiți cu salata de homar.
Încingeți salata cu busuiocul tăiat și florile de nasturtium, dacă doriți, înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;