Salată de homar cu tăiței de sticlă și J. C. C. C. C

Salata de homar cu taitei de sticla si J fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, busuioc, homari vii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de creveți, homar și jicama, Salată de creveți și Mango cu tăiței de sticlă, și Fidea De Sticlă: Verdeață Veche, Salată Superbă.
Instrucțiuni
Puneți 2 homari cu capul înainte într - o oală de 10 până la 12 litri cu apă sărată clocotită (Vezi sfaturi, pagina 12
și gătiți, acoperit, 6 minute pentru 1 homar de 1/4 lire sau 7 minute pentru 1 homar de 1/2 lire, din când homarii intră în apă.
Transferați cu clești pentru a se scufunda pentru a se scurge. Întoarceți apa la fierbere și gătiți homarii rămași în 2 loturi în același mod.
Când homarii sunt suficient de reci pentru a se descurca, îndepărtați carnea din coadă și gheare. Aruncați tomalley, orice icre și scoici, apoi îndepărtați orice albumină albă coagulată din carne cu vârful unui cuțit mic.
Se taie carnea în bucăți de 3/4 inch și se răcește, acoperită, cel puțin 1 oră.
Amestecați sucul de lămâie, zahărul brun, muștarul și sarea într-un blender până se combină. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux lent și constant și amestecați până când pansamentul este emulsionat. Se răcește, acoperit, până când este gata de utilizare.
Înmuiați tăiței în apă rece până când sunt flexibili, aproximativ 15 minute, apoi scurgeți-i într-o strecurătoare.
Tăiați tăiței în jumătate cu foarfece de bucătărie.
Gatiti taiteii intr-o oala de 4 litri cu apa sarata clocotita, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Scurgeți bine tăiței și clătiți sub apă rece până se răcește, apoi scurgeți din nou bine.
Se amestecă homarul, ierburile și 6 linguri de pansament.
Aruncați împreună tăiței, jicama, pansamentul rămas și sarea de masă după gust, apoi împărțiți între 6 farfurii și acoperiți fiecare porție cu o movilă de salată de homar.
Se presară sare de mare și se servește imediat.
* Homarii pot fi gătite și carnea scoasă din coajă cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.* Pansamentul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.