Salată de homar cu tăiței de sticlă și J. C. C. C. C

Salată de homar cu tăiței de sticlă și J. C. C. C. C
Salata de homar cu taitei de sticla si J fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 280 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, busuioc, homari vii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de creveți, homar și jicama, Salată de creveți și Mango cu tăiței de sticlă, și Fidea De Sticlă: Verdeață Veche, Salată Superbă.

Instrucțiuni

1
Puneți 2 homari cu capul înainte într - o oală de 10 până la 12 litri cu apă sărată clocotită (Vezi sfaturi, pagina 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
și gătiți, acoperit, 6 minute pentru 1 homar de 1/4 lire sau 7 minute pentru 1 homar de 1/2 lire, din când homarii intră în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
3
Transferați cu clești pentru a se scufunda pentru a se scurge. Întoarceți apa la fierbere și gătiți homarii rămași în 2 loturi în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
4
Când homarii sunt suficient de reci pentru a se descurca, îndepărtați carnea din coadă și gheare. Aruncați tomalley, orice icre și scoici, apoi îndepărtați orice albumină albă coagulată din carne cu vârful unui cuțit mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Coji De PasteCoji De Paste
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Se taie carnea în bucăți de 3/4 inch și se răcește, acoperită, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
1
Amestecați sucul de lămâie, zahărul brun, muștarul și sarea într-un blender până se combină. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux lent și constant și amestecați până când pansamentul este emulsionat. Se răcește, acoperit, până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Înmuiați tăiței în apă rece până când sunt flexibili, aproximativ 15 minute, apoi scurgeți-i într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Tăiați tăiței în jumătate cu foarfece de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Gatiti taiteii intr-o oala de 4 litri cu apa sarata clocotita, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți bine tăiței și clătiți sub apă rece până se răcește, apoi scurgeți din nou bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
1
Se amestecă homarul, ierburile și 6 linguri de pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
IerburiIerburi
2
Aruncați împreună tăiței, jicama, pansamentul rămas și sarea de masă după gust, apoi împărțiți între 6 farfurii și acoperiți fiecare porție cu o movilă de salată de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MasăSare De Masă
HomarHomar
PastePaste
JicamaJicama
3
Se presară sare de mare și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
1
* Homarii pot fi gătite și carnea scoasă din coajă cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.* Pansamentul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
CarneCarne

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Ai putea încerca Etienne Boileau Chablis. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Etienne Boileau Chablis
Etienne Boileau Chablis
Domaine du Etienne Boileau este situat în micul oraș Chablis, la extremele nordice ale viticulturii viabile, în cel mai nordic cartier viticol din regiunea Burgundia din Franța. Subscriind la convingerea că tradiția combinată cu terroirul și clima sunt esențiale pentru a face un vin grozav, viticultura la moșie este dominată de credința că un viticultor ar trebui să permită ca mediul natural în care sunt crescuți strugurii să se reflecte direct în pahar.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista