Salată de homar cu cartofi șofran și praz crocant
Salata de homar cu cartofi șofran și praz crocant este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 1 porții. Pentru $ 9.14 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1427 calorii, 29G de proteine, și 124g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cartof auriu, icre de homar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până șofran ai putea urma acest curs principal cu Iaurt cremos de șofran ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare includ Salată de sfeclă cu praz crocant și slănină, Midii cu șofran și praz, și Fettuccine cu homar, roșii și șofran.
Instrucțiuni
Gatiti homarul in apa clocotita timp de 3 1/2 minute.
Se scoate din apă și se lasă deoparte să se răcească.
Pentru a face vinetă, într-un castron adânc amestecați împreună oțet de sherry, ulei de măsline, ulei de trufe și sare și piper, după gust.
Încălziți 1/4-inch de ulei într-o tigaie adâncă la 350 de grade F.
Pentru a pregăti prazul, fierbeți în apă timp de 1 minut. Uscați prazul complet, apoi prăjiți-le în ulei până când sunt crocante.
Scoateți imediat din tigaie, scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie și puneți-o deoparte.
Pentru a pregăti cartoful, coaja într-o formă cilindrică. Aduceți o cratiță cu apă sărată la fiert.
Adăugați un vârf de șofran.
Adăugați cartoful și gătiți până când furculița este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Feliați cartoful în medalioane de 5 (1/2 inci grosime).
Așezați într-un castron cu șobolani, 1/2 din arpagic și 2 până la 3 linguri de vinetă.
Adăugați trufa. Aruncați cartofii cu vinetă de câteva ori pentru a marina.
Așezați cartofii în centrul unei farfurii.
Înveliți homarul și tăiați carnea în medalioane de 1/2 inci.
Așezați homarul într-un bol și aruncați cu 3 până la 4 linguri de vinetă.
Încălziți homarul așezând vasul în apă fierbinte timp de aproximativ 1 minut.
Așezați homarul deasupra cartofilor.
Așezați prazul deasupra homarului. Terminați farfuria cu un vârf de icre de homar și restul de arpagic tocat.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Simonnet-Febvre Petit Chablis. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Simonnet-Febvre Petit Chablis]()
Simonnet-Febvre Petit Chablis