Salată de hamsie și ardei prăjiți cu brânză de capră

Salată de hamsie și ardei prăjiți cu brânză de capră
Salata de hamsie și ardei prăjiți cu brânză de capră este un pescatarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de vin, măsline siciliene crăpate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de roșii cu brânză de capră și piper prăjit, Brânză de capră în Phyllo cu salată de ardei prăjită, și Fasole de ceară, piper prăjit și salată de roșii cu brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Prăjiți ardeii direct peste o flacără de gaz sau sub broiler până când sunt carbonizați peste tot; transferați pe o foaie de copt cu margini și lăsați să se răcească. Aruncați pielea, tulpinile și semințele; tăiați ardeii în benzi late de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Într-un castron, amestecați măslinele, hamsiile, caperele, rozmarinul, oțetul și cele 2 linguri de ulei de măsline. Îndoiți fâșiile de ardei prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aprinde un grătar. Grătiți pâinea la foc mare până când este ușor carbonizată și crocantă, 30 de secunde pe fiecare parte. Frecați ușor fiecare felie de pâine cu cățelul de usturoi și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Aranjați rondele de brânză de capră pe o farfurie mare și îngrămădiți pâinea la grătar alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
5
Se servește cu salata de hamsii și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista