Salată de Halibut la grătar cu vinetă de zmeură

Salata de Halibut la grătar cu vinaigretă de zmeură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 7,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 204 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, piper, oțet cu aromă de zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Salată de piersici la grătar cu vinetă de zmeură, Salată de somon la grătar cu vinetă de zmeură, și Salată de piersici la grătar cu vinetă de zmeură.
Instrucțiuni
Presărați boia și piperul peste fileuri. Aranjați fileurile într-un coș de grătar cu sârmă acoperit cu spray de gătit. Pregătiți grătarul.
Așezați coșul de grătar pe grătar și grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (oțet prin sare) într-un borcan. Acoperiți bine și agitați energic.
Se toarnă peste verdeață; aruncați ușor.
Așezați 2 căni de verdeață pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Tăiați fiecare file în felii de 1/4 inch; aranjați deasupra verdețurilor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.