Salată De Guli-Rabe Ras Și Rucola Cu Usturoi Gros Și Piment

Salată De Guli-Rabe Ras Și Rucola Cu Usturoi Gros Și Piment
Salata de Guli-Rabe ras și rucola cu usturoi gros și Piment este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 85 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 8 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de migdale, pimenton picante, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Salată De Varză De Bruxelles Rasă Cu Migdale, Manchego Și Piment, Cum să spiralizați un Guli-Rabe: salată de rucola cu tăiței de mere verzi și tăiței cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu un pansament cu miere-Dijon, și Salată De Rucola Sălbatică Cu Crutoane De Usturoi, Parmezan Ras Și L.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți 1 cățel de usturoi din 1 cap și radeți foarte fin, lăsând deoparte 1/8 linguriță. Înfășurați capetele de usturoi rămase în folie și prăjiți până când sunt foarte moi și aurii în interior, aproximativ 1 oră. Desfaceți; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții85
Scor De Sănătate0
Revista