Salată De Guli-Rabe Ras Și Rucola Cu Usturoi Gros Și Piment

Salata de Guli-Rabe ras și rucola cu usturoi gros și Piment este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 85 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 8 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de migdale, pimenton picante, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Salată De Varză De Bruxelles Rasă Cu Migdale, Manchego Și Piment, Cum să spiralizați un Guli-Rabe: salată de rucola cu tăiței de mere verzi și tăiței cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu un pansament cu miere-Dijon, și Salată De Rucola Sălbatică Cu Crutoane De Usturoi, Parmezan Ras Și L.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Scoateți 1 cățel de usturoi din 1 cap și radeți foarte fin, lăsând deoparte 1/8 linguriță. Înfășurați capetele de usturoi rămase în folie și prăjiți până când sunt foarte moi și aurii în interior, aproximativ 1 oră. Desfaceți; lasa sa se raceasca.