Salată de grâu Bulgur, curmale și clementine

Salată de grâu Bulgur, curmale și clementine
Salata de grâu Bulgur, curmale și clementine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 867 calorii, 31g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână Clementine, ienibahar măcinat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 100 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 99%. Rețete similare sunt Unt De Arahide Și Curmale "Jeleu" Bulgur Grâu, Salată De Bulgur De Migdale Și Curmale Cu Sofrito, și Salată De Grâu Bulgur.

Instrucțiuni

1
Puneți grâul bulgur și condimentele într-un castron mare, condimentați cu sare și turnați peste 140 ml apă clocotită. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați să stea 10 minute. Pufați cu o furculiță, apoi adăugați curmalele tocate, pătrunjelul, nautul și majoritatea migdalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
DateDate
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Turnați ingredientele pentru pansament într-un borcan de sticlă cu un capac montat și adăugați niște condimente. Se agită bine și se toarnă peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Chiar înainte de a mânca, amestecați spanacul, acoperiți cu feliile de clementină și împrăștiați cu migdalele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ClementinăClementină
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista