Salată de Grapefruit și Avocado
Salata de Grapefruit și Avocado este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 280 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână migdale, avocado copt ferm, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Avocado Și Grapefruit, Salată de Grapefruit și Avocado, și Salată De Avocado De Grapefruit.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați coaja și membrana exterioară din grapefruit. Lucrând peste un filtru setat peste un castron, tăiați între membranele interioare și fructe pentru a elibera segmente în filtru. Strângeți sucul din membrane în castron. Aruncați coaja și membranele.
Într-un castron mare, combinați uleiul, sucul de lămâie și sucul de grapefruit.
Adăugați verdeață de salată și amestecați ușor pentru a acoperi. Împărțiți uniform între patru farfurii și acoperiți cu segmente de grapefruit, avocado, migdale și ceapă verde.
Se adaugă sare și piper după gust.