Salata de gelatină de caise-portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 275 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de jumătăți de caise, marshmallows, Jell-O amestec de Jell-O și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Salată De Gelatină Cu Portocale De Caise, Salată De Gelatină De Caise, și Salată De Gelatină De Caise.
Instrucțiuni
1
Scurgeți și rezervați siropul din caise și ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Caise
Sirop
2
Adăugați apă la 2 1/2 căni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Într-un bol de amestecare, dizolvați gelatina în apă fierbinte. Se amestecă 1 1/2 căni de sirop de fructe rezervat, se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Fructe
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
La amestecul de gelatină, adăugați caisele, ananasul, nucile și marshmallows. Se amestecă pentru a se combina, se toarnă într-o tigaie ușor unsă de 9x13 inch și se răcește până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Ananas
Caise
Gelatină
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Într-o tigaie mică de sos, combinați zahărul, făina, oul, siropul de fructe rămas și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Fructe
Sirop
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se încălzește și se amestecă constant până se îngroașă. Se dă la frigider până se răcește.
7
Bateți smântâna până se formează vârfuri rigide; pliați în amestec de cremă răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Cremă
8
Se întinde peste gelatină, se dă la frigider și se presară cu brânză înainte de servire.