Salată De Gelatină Cu Scorțișoară
Salata de gelatină de scorțișoară ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 163 calorii. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 5 minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită sos de mere, amestec de jeleu de zmeură, bomboane de scorțișoară și apă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Salată De Gelatină Cu Scorțișoară, Salată De Gelatină Cu 7 Straturi, și Salată De Gelatină Cu Fructe.
Instrucțiuni
Într-un castron mic de servire, amestecați gelatina și apa clocotită până când gelatina se dizolvă complet. Se amestecă bomboanele de scorțișoară până se topesc, apoi se amestecă în sosul de mere. Se răcește până se fixează, aproximativ 3 ore.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să vă asociați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.