Salată De Fructe Marinată
Salata de fructe marinate ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați pepene galben, miere, concentrat de suc de ananas portocaliu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne De Fructe Marinate, Mojito Fructe Marinate, și Fructe mixte marinate cu Kirsch.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați pepene galben, miere și kiwi.
Adăugați concentrat de suc; aruncați pentru a acoperi. Se da la frigider cel putin 2 ore, amestecand ocazional.
Se servește cu o lingură cu fante.
Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, Sani De Fazan Daca), Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Lichior De Rodie Sau Suc De Merișoare, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner
Salată de fructe în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Miguel Torres Cordillera Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Miguel Torres Cordillera Chardonnay]()
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nasul prezintă o mare complexitate aromatică, dezvăluind note florale, piersică și litchi. Proaspăt pe gust, cu aciditate suculentă și o dungă de coniac care este semnul distinctiv al solurilor calcaroase din Limari.Sublim cu caviar. Un partener ideal pentru păstrăv și somon afumat, fructe de mare proaspete și toate preparatele din pește, fie coapte, fie în sos.