Salată De Fructe Majiggy

Salată De Fructe Majiggy
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de fructe Majiggy ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 174 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți piersici, afine, struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de fructe cu sos glazurat cremos {salata mea preferată de fructe}, Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară, și salată de fructe, cum se face salată de fructe / fructe s.

Instrucțiuni

1
Combinați iaurtul și gemul de zmeură într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Combinați piersicile și ingredientele rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Adăugați amestecul de iaurt în castron și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista