Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Salata de fructe de mare la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 239 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, oțet balsamic, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Fructe De Mare La Grătar, Salată De Fructe De Mare La Grătar, și Salată Mixtă Cu Fructe De Mare La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În recipientul bine acoperit, agitați ingredientele vinaigrette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Zahăr Roșu Grosier
2
Așezați creveții și peștele într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Pește
3
Adăugați 1/4 cană de vinaigretă; întoarceți creveții și peștele pentru a acoperi. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați 30 de minute. Rezervați vinaigreta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Creveți
Pește
4
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Scoateți creveții și peștele din marinată; rezervați marinada și puneți creveții deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Creveți
Pește
6
Puneți peștele și feniculul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
7
Periați peștele și feniculul cu marinată; adăugați creveți. Acoperiți grătarul; gatiti 5 minute, intorcand si periand pestele, feniculul si crevetii cu marinata de 2 sau 3 ori, pana cand crevetii sunt roz, fulgii de peste usor cu furculita si feniculul este fraged. Aruncați orice marinată rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Fenicul
Creveți
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
8
Aranjați salata verde pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
9
Tăiați peștele în bucăți de mușcătură. Aranjați peștele, feniculul, creveții și ingredientele rămase pentru salată pe verdeață.