Salată de fructe de grâu

Salată de fructe de grâu
Salata de fructe de grâu este un aperitiv fără lactate, lacto ovovegetarian și vegan. Pentru 1,25 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 de calorii, 10 g de proteine și 17 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. Această rețetă este apreciată de 2199 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de ceai verde, cireșe, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 38 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Salata de fructe de pădure de grâu, Salata de fructe de pădure de grâu și Salata de fructe de pădure de grâu.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-o oală mare, combinați boabele de grâu și suficientă apă pentru a ajunge la 2 inci peste boabele de grâu. Aduceți la fiert și gătiți descoperit timp de 1 oră sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
1/4 Cană Elixir G1/4 Cană Elixir G
Echipamente pe care le vei folosi
2 Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ 1 Kilogram)2 Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ 1 Kilogram)
3
Se scurge si se lasa sa se raceasca. Prăjiți nucile într-o tigaie uscată la foc mediu până la parfumare, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kilogram De Ciuperci Proaspete Feliate, Tocate Mărunt1/2 Kilogram De Ciuperci Proaspete Feliate, Tocate Mărunt
4
Într-un castron mare, combinați boabele de grâu, nucile, țelina, cireșele uscate, ceaiul verde, pătrunjelul, uleiul de măsline și sucul de lămâie. Se asezoneaza, dupa gust, cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Struguri Roșii și/sau Verzi Fără Semințe2 Căni De Struguri Roșii și/sau Verzi Fără Semințe
Cireșe UscateCireșe Uscate
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
1/4 Cană Elixir G1/4 Cană Elixir G
Cartofi Yukon Gold, Decojiți și Tăiați Felii De Aproximativ 1/4 Inch GrosimeCartofi Yukon Gold, Decojiți și Tăiați Felii De Aproximativ 1/4 Inch Grosime
10 Tomate Medii (aproximativ10 Tomate Medii (aproximativ
Cutie GOYA® Naut Cu Conținut Scăzut De Sodiu, Scursă și ClătităCutie GOYA® Naut Cu Conținut Scăzut De Sodiu, Scursă și Clătită
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)1 3/4 Kilograme Pizzoccheri Proaspeți (tăitei De Hrișcă)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii De Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1/2 Inch (recomandat: Ghirardelli)6 Uncii De Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1/2 Inch (recomandat: Ghirardelli)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.
DificultateExpert
Gata În1 h, 38 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista