Salată de fructe de grâu
Salata de fructe de grâu este un aperitiv fără lactate, lacto ovovegetarian și vegan. Pentru 1,25 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 de calorii, 10 g de proteine și 17 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. Această rețetă este apreciată de 2199 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de ceai verde, cireșe, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 38 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Salata de fructe de pădure de grâu, Salata de fructe de pădure de grâu și Salata de fructe de pădure de grâu.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Într-o oală mare, combinați boabele de grâu și suficientă apă pentru a ajunge la 2 inci peste boabele de grâu. Aduceți la fiert și gătiți descoperit timp de 1 oră sau până când se înmoaie.
Se scurge si se lasa sa se raceasca. Prăjiți nucile într-o tigaie uscată la foc mediu până la parfumare, 2 până la 3 minute.
Într-un castron mare, combinați boabele de grâu, nucile, țelina, cireșele uscate, ceaiul verde, pătrunjelul, uleiul de măsline și sucul de lămâie. Se asezoneaza, dupa gust, cu sare si piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir
Un vin musculos, cu o latură moale, acest vintage de Shea se prezintă cu arome de cireșe negre, prune închise, sarsaparila, o notă de mandarină și o carne ispititoare. Mătăsosul din față duce la o gură de cireșe, merișor și condimente. Acizii ridicati și taninurile robuste oferă o stare de îmbătrânire și un adaos captivant pentru pivnița dumneavoastră. Se asortează cu: piept de rață afumat cu ceai cu reducere de cireșe soia și ghimbir marinat cu trei vârfuri șuncă friptă la cuptor cu glazură de afine.