Salată de fructe compusă cu sirop de ghimbir-Lime
Salata de fructe compusă cu sirop de ghimbir-Lime ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,9 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, suc de lămâie, tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fructe proaspete cu sirop de Lime-ghimbir, Salată de fructe cu sirop de Lime, și Salată de fructe tropicale cu sirop de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, combinați 1 1/2 căni de apă, 1 cană de zahăr, 10 felii de ghimbir proaspăt necojit (fiecare de dimensiunea unui sfert) și 5 felii (1/4-in. gros) var. Fierbeți până când lichidul este infuzat cu aromă de ghimbir, aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă 2 linguri de suc proaspăt de lămâie; se strecoară și se răcește. Pe un platou, Aranjați 3 litri de fructe feliate sau tocate. Alegeți dintre mango, pepene galben, pepene galben, pepene galben, pepene galben, nectarine, zmeură aurie, kiwi galben și verde, struguri verzi și prune aurii.
Se toarnă siropul într-un castron sau pahar; garnisiți cu 3 felii de var.