Salată de friptură de coastă la grătar cu vinaigretă Poblano

Salată de friptură de coastă la grătar cu vinaigretă Poblano
Salata de friptură de coastă la grătar cu vinaigretă Poblano este un fel principal fără gluten . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56 g de proteine , 75 g de grăsimi și un total de 1134 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 11,23 USD per porție , această rețetă acoperă 63% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Mergeți la magazin și luați ketchup, sirop de arțar, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 83% . Rețete similare includ Tacos Portabellan și Poblano la grătar , Tamale cu carne de vită, Poblano și brânză și „Enchiladas” Poblano de inspirație franceză .

Instrucțiuni

1
Se amestecă într-un castron mic până se combină. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Puneți fripturile într-o tavă de copt puțin adâncă și acoperiți cu sosul de friptură, lăsați la marinat 2 ore, întorcându-le o dată. Preîncălziți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Scoateți fripturile din marinată și asezonați cu sare și piper după gust. Prăjiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți și lăsați să se odihnească.
5
Ungeți feliile de ceapă și roșiile cu ulei de măsline și asezonați cu sare și piper după gust. Prăjiți pe ambele părți până când este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Puneti spanacul intr-un castron mare si amestecati cu otet balsamic, ulei de masline si sare si piper dupa gust. Împărțiți spanacul în 4 feluri mari de salate sau platouri. Tăiați fiecare friptură în felii groase de 1/2 inch și ventilați deasupra spanacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Decorați cu roșii la grătar, brânză albastră și ceapă și stropiți cu vinaigretă Poblano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Combinați poblanos, ceapa și sucul de lămâie într-un blender și amestecați până la omogenizare. În timp ce blenderul funcționează, adăugați uleiul încet până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați spanacul și amestecați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
10
Se adauga mierea si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate98
Revista