Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Friptura balsamică și salata de brânză albastră ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 541 calorii, 29G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 5.02 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, brânză athenos, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 275 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este mare. Încercați Salată De Friptură Cu Brânză Albastră Balsamică, Steak Balsamic Flanc Cu Brânză Albastră, și Pizza cu friptură, brânză albastră și glazură balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 1/4 cană pansament peste friptură în vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fripturii. La frigider 30 min. la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
2
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinada. Friptură la grătar 5 până la 10 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F). Între timp, grătați sparanghelul și ardeii 5 până la 7 min. sau până la crocant-fraged, întorcându-se ocazional și perindând cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Marinada
Ardei
Friptură
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Tăiați legumele în jumătate, apoi tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Boabe
Friptură
5
Puneți salata verde într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați legume la grătar și pansamentul rămas; aruncați pentru a acoperi.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca podgoriile de proveniență Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.