Salată de ficat de pui cu sos de slănină fierbinte și crutoane

Salata de ficat de pui cu sos de slănină fierbinte și crutoane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 1088 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.74 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de măsline, pâine, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 86%. Încercați Salată de ficat de pui prăjit, slănină și roșii cu pansament de fermă, Salată de pui Bacon Buffalo cu crutoane de capră și brânză albastră, și Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați cuburile de pâine cu 2 linguri de ulei și puneți-le pe o foaie mare de copt.
Coaceți, amestecând o dată sau de două ori, până când cuburile de pâine sunt crocante și se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Lasă crutoanele să se răcească.
Într-un castron mare, combinați frise, ceapa,1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți slănina până când este crocantă.
Scoateți slănina și turnați grăsimea într-o cană de măsurare.
Adăugați suficient ulei pentru a face 1/2 cană și rezervați pentru pas
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei în tigaie la foc moderat. Condimentați ficatul de pui cu ienibaharul, restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Puneți ficatul în tigaie, în două loturi, dacă este necesar, și gătiți 2 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc, cu aproximativ 2 minute mai mult. Ficatul ar trebui să fie încă roz în interior.
Scoateți ficatul din tigaie și puneți-l într-un loc cald.
Adăugați 1/2 cană de grăsime rezervată și slănina în tigaie.
Se încălzește la foc moderat până când slănina sfârâie.
Se toarnă slănina fierbinte și grăsimea peste salată și se aruncă. Aruncați oțetul și apoi crutoanele.
Pune salata pe farfurii și deasupra cu ficatul.
Recomandarea vinului: mâncărurile care se încadrează în linia dintre salată și carne au nevoie de vinuri deosebit de flexibile. Roșii cu corp ușor, cu conținut scăzut de tanin, pentru a evita o ciocnire cu oțetul, pot funcționa bine; încercați un Bardolino. Aproape orice vin ros uscat ar fi, de asemenea, bun.