Salată de fenicul și ceapă roșie cu pansament Cran-Balsamic

Salata de fenicul și ceapa roșie cu pansament Cran-Balsamic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 192 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,16 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Un amestec de sare și piper, sos de afine de fructe de pădure, inimi de romaine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Salată spaniolă de portocale, fenicul, ceapă roșie și mentă cu pansament, Salată caldă de Kale cu brânză de capră, nuci de pin și sos Balsamic de ceapă dulce, și Salată cu pansament Cran-zmeură.
Instrucțiuni
Într-un bol mediu, combinați sosul de afine și oțetul, bateți în ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Adăugați feniculul, ceapa și romaina și aruncați pentru a acoperi.