Salată De Fenicul, Sfeclă Și Portocale
Salata de fenicul, sfeclă și portocale este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 236 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, coajă de portocală, sare de mare fulgioasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de portocale, sfeclă și fenicul, Salată De Portocale, Sfeclă Și Fenicul, și Salată de fenicul, sfeclă și portocale cu măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați sfecla, tăiați capetele rădăcinii și tulpinii și curățați-le. Radeți sfecla folosind o mandolină, o răzătoare de mână sau un robot de bucătărie. Într-un castron mic, combinați sfecla rasă cu coaja de portocală, 1 lingură de suc de portocale și 1 linguriță de ulei de măsline. Puneți deoparte. îndepărtați portocalele și tăiați-le în 1/4 inch slices.To serviți, aranjați feliile de portocală pe o farfurie și apoi acoperiți cu sfecla și feniculul.