Salată de fenicul, rucola și căpșuni

Salată de fenicul, rucola și căpșuni
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Salata de fenicul, rucola și căpșuni ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 251 calorii. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, oțet balsamic, bulb de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 92%. Salată de fenicul, rucola și căpșuni, Salată de fenicul, rucola și căpșuni, și Salată de căpșuni, fenicul și rucola cu pene de Cacao sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți oțetul balsamic într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti pana cand otetul se reduce la aproximativ 1/3 cana si siropos, aproximativ 15 minute; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți frunzele cu pene din bulbul de fenicul și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
4
Scoateți miezul din fenicul și, folosind un feliator de mandolină sau un cuțit, radeți feniculul în felii foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
CuțitCuțit
5
Adăugați într-un bol de salată împreună cu rucola și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
RucolaRucola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Stropiți oțetul redus peste verdeață, condimentați cu sare și piper, după gust și aruncați până se acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
VerziiVerzii
7
Presărați căpșunile și frunzele de fenicul rezervate tocate deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
FeniculFenicul

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista