Salată de fenicul ras și mere

Salată de fenicul ras și mere
Salata de fenicul ras și mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 211 calorii, 1g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare și piper, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată de fenicul ras și mere, Salată de mere și fenicul ras cu ALAC crocant, și Salată de măr ras, fenicul și țelină / găsirea echilibrului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sucul de lămâie, tarhonul tocat și uleiurile de măsline și canola într-un castron mic și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TarhonTarhon
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Tăiați mărul în felii subțiri și puneți-l într-un castron mediu cu feniculul. Se amestecă cu vinaigreta și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
FeniculFenicul
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adaptat de la Charlie Trotter Cooks at Home de Charlie Trotter, Circulator2000 zece presă de viteză.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista