Salată de fasole verde și slănină
Salata de fasole verde și slănină este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 351 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, sare și piper kosher, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de fasole verde cu slănină, Salată de fasole verde și cartofi cu slănină, și Fasole Verde Bacon Pachete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, albiți fasolea verde timp de 4 minute sau până când sunt doar crocante.
Scurgeți fasolea, transferați într-un bol cu apă cu gheață pentru a opri gătitul și scurgeți bine.
Puneți fasolea verde într-un bol de amestecare.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat, până când este crocantă.
Transferați slănina cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Adăugați slănina la fasolea verde, împreună cu șalotul, nucile și pătrunjelul.
Într-un borcan de zidărie, combinați muștarul, apa, zahărul și sucul de lămâie; condimentează cu sare și piper.
Stropiți în ulei, puneți capacul și agitați puternic pentru a emulsiona. Dacă intenționați să mâncați salata imediat, turnați pansamentul peste salata de fasole verde și serviți. Dacă luați un picnic, puneți salata într-un recipient de plastic sigilabil și împachetați pansamentul separat până când este gata de servit.