Salată de fasole verde și jicama

Salată de fasole verde și jicama
Salata de fasole verde și jicama este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 71 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, oțet de vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de porumb carbonizat, ridiche, Jicama și fasole verde cu pansament de var, Salată De Jicama Cu Fasole Neagră, și Salată De Fasole Neagră Jicama pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați ceapa, 1 lingură de oțet și 1 1/2 căni de apă rece; lăsați să stea cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Clătiți fasolea și tăiați-o în fâșii julienne cu un robot de bucătărie, tăietor de fasole franceză (felierea barelor în mânerul unor coji de legume) sau cuțit. Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați fasole și gătiți doar până când sunt fragede, 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Scurgeți fasolea și scufundați-le imediat în apă cu gheață până când sunt reci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Se scurge bine.
6
Între timp, tăiați jicama în bețișoare groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
7
Într-un castron mare, amestecați oțetul rămas cu ulei, muștar și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Scurgeți ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați ceapa, fasolea, jicama și năsturelul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
JicamaJicama
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se amestecă bine și se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista