Salată de fasole verde și ciuperci

Salată de fasole verde și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole verde și ciuperci. Această rețetă face 8 porții cu 290 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fasole fragedă, șobolani, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de fasole verde și ciuperci, Salată Farro de ciuperci prăjite și fasole verde, și Rețetă De Salată De Friptură La Grătar, Ciuperci Și Fasole Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă sărată generos la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați fasolea și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
3
Scurgeți și transferați într-un castron mare. Aruncați cu 3 linguri de ulei de măsline și 1 1/2 lingurițe de sare. Rece, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Radeți fin coaja de 1 lămâie; combinați cu șalotele într-un alt bol mare. Strângeți sucul din ambele lămâi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați ciupercile și aruncați cu 1 lingură de sare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
(tub Mare)(tub Mare)
6
Prăjiți nucile într-o tigaie uscată la foc mediu până devin aurii și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se presară cu zahărul și un vârf de sare și se gătește până se topește zahărul, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
8
Se scoate de pe foc și se răcește.
9
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în ciuperci și combinați ușor cu fasolea, pătrunjelul și jumătate de nuci. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Transferați într-un vas sau platou de servire și presărați nucile rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Fotografie de Anita Calero
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții8
Scor De Sănătate97
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista