Salată de fasole verde și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole verde și ciuperci. Această rețetă face 8 porții cu 290 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fasole fragedă, șobolani, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de fasole verde și ciuperci, Salată Farro de ciuperci prăjite și fasole verde, și Rețetă De Salată De Friptură La Grătar, Ciuperci Și Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată generos la fierbere.
Adăugați fasolea și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și transferați într-un castron mare. Aruncați cu 3 linguri de ulei de măsline și 1 1/2 lingurițe de sare. Rece, neacoperit.
Radeți fin coaja de 1 lămâie; combinați cu șalotele într-un alt bol mare. Strângeți sucul din ambele lămâi deasupra.
Adăugați ciupercile și aruncați cu 1 lingură de sare. Pune deoparte.
Prăjiți nucile într-o tigaie uscată la foc mediu până devin aurii și parfumate.
Se presară cu zahărul și un vârf de sare și se gătește până se topește zahărul, încă aproximativ 3 minute.
Se scoate de pe foc și se răcește.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în ciuperci și combinați ușor cu fasolea, pătrunjelul și jumătate de nuci. Condimentează cu sare și piper.
Transferați într-un vas sau platou de servire și presărați nucile rămase deasupra.
Fotografie de Anita Calero