Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole verde–roșii cu ierburi. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, sare și piper kosher, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole verde-roșii cu ierburi, Salată de fasole verde-fenicul cu ierburi proaspete, și Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați fasolea verde și gătiți până când sunt crocante-fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
3
Scurgeți și clătiți fasolea verde sub apă rece până când sunt răcite; se usucă fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Apă
4
Într-un castron mare, bateți muștarul cu oțetul. Se amestecă treptat uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Muștar
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați fasolea verde, tarhonul, arpagicul și cimbru și aruncați pentru a acoperi.