Salată de fasole verde, nucă și Feta

Salată de fasole verde, nucă și Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole verde, nucă și Feta. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 355 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, mărar, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fasole Verde Cu Nuci, Salată de fasole verde și nuci, și Salată Feta Cu Fasole Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fasolea verde în treimi și aranjați într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 15 minute sau până când sunt fragede. Scufundați-vă imediat în apă rece pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Aruncați împreună fasolea verde, ceapa, brânza și nucile într-un castron mare. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
NuciNuci
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți împreună uleiul de măsline și următoarele 5 ingrediente; acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă vinaigreta peste amestecul de fasole verde și se răcește 1 oră; aruncați chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista