Salată de fasole verde, nucă și Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole verde, nucă și Feta. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 355 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, mărar, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fasole Verde Cu Nuci, Salată de fasole verde și nuci, și Salată Feta Cu Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fasolea verde în treimi și aranjați într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 15 minute sau până când sunt fragede. Scufundați-vă imediat în apă rece pentru a opri procesul de gătit; scurgeți și uscați.
Aruncați împreună fasolea verde, ceapa, brânza și nucile într-un castron mare. Acoperiți și răciți 1 oră.
Bateți împreună uleiul de măsline și următoarele 5 ingrediente; acoperiți și răciți 1 oră.
Se toarnă vinaigreta peste amestecul de fasole verde și se răcește 1 oră; aruncați chiar înainte de servire.