Salată de fasole verde, Feta și măsline negre

Salată de fasole verde, Feta și măsline negre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de fasole verde, Feta și măsline negre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 91 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână măsline kalamatan, ulei de măsline, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de pepene verde, Fetan și măsline negre, Salată de pepene verde, Fetan și măsline negre, și Salată proaspătă de morcovi, Feta și măsline negre.

Instrucțiuni

1
Combinați bulgurul și apa clocotită într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea 30 de minute sau până când apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați ingredientele rămase în bulgur; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
4
Se servește la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista