Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de fasole verde, Feta și măsline negre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 91 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână măsline kalamatan, ulei de măsline, brânză feta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de pepene verde, Fetan și măsline negre, Salată de pepene verde, Fetan și măsline negre, și Salată proaspătă de morcovi, Feta și măsline negre.
Instrucțiuni
1
Combinați bulgurul și apa clocotită într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Lăsați să stea 30 de minute sau până când apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Adăugați ingredientele rămase în bulgur; aruncați ușor.