Salată De Fasole Verde Cu Usturoi
Salata de fasole verde de usturoi este o fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 45 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, fasole, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Șnur De Usturoi / Salată De Fasole Verde, Salată proaspătă de fasole verde și roșii cu sos cremos de usturoi, și Usturoi Verde Fasole Medley pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde intr-o oala cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, aproximativ 5 pana la 6 minute.
Scoateți într-un castron umplut cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie, apoi puneți-le într-un vas de servire. Aruncați cu ingredientele rămase. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Lăsați să stea la temperatura camerei, cel puțin 30 de minute.