Salată de fasole verde cu pansament cremos

Salată de fasole verde cu pansament cremos
Salata de fasole verde cu pansament cremos este o fără gluten și lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă servește 2. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 110 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, piper, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Salată de fasole verde cu sos cremos de tarhon, Salată De Rucola, Cartofi Și Fasole Verde Cu Sos Cremos De Nucă, și Salată proaspătă de fasole verde și roșii cu sos cremos de usturoi.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea verde într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; gatiti, neacoperit, timp de 8-10 minute sau pana cand este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți și clătiți în apă rece. Într-un castron, combinați fasolea, castravetele, ardeiul roșu și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și laptele până devin pufoase. Bateți în oțet, zahăr, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă peste amestecul de fasole și se aruncă pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista