Salată de fasole neagră și orez

Salată de fasole neagră și orez
Salata de fasole neagră și orez este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 10 porții cu 288 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole, piper, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole neagră și orez, Salată de fasole neagră și orez, și Salată De Fasole Neagră Și Orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
2
Se toarnă într-un castron mare și se lasă să stea 10 minute să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă fasolea neagră și ingredientele rămase până se combină bine. Acoperiți și răciți amestecul de orez cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit orezul pregătit în stil spaniol al unchiului Ben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista