Salată de fasole neagră și orez
Salata de fasole neagră și orez este o fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă face 10 porții cu 288 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole, piper, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole neagră și orez, Salată de fasole neagră și orez, și Salată De Fasole Neagră Și Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă într-un castron mare și se lasă să stea 10 minute să se răcească.
Se amestecă fasolea neagră și ingredientele rămase până se combină bine. Acoperiți și răciți amestecul de orez cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit orezul pregătit în stil spaniol al unchiului Ben.