Salată De Fasole Lima
Salata de fasole Lima ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 256 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Fasole Lima, Salată de anghinare, fasole Lima și mazăre, și Salată De Fasole Lima Marinată.
Instrucțiuni
Pentru a găti fasolea lima
Încălziți o cratiță medie la foc mare timp de 1 minut. Rotiți în 2 linguri de ulei de măsline și adăugați ceapa, usturoiul și cimbru. Saut la foc mediu 3 până la 4 minute, până când ceapa este translucidă.
Adăugați fasolea și gătiți câteva minute, amestecând des pentru a acoperi fasolea cu ceapa și uleiul. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu câțiva centimetri. Fierbeți 5 până la 7 minute, până când fasolea este doar fragedă. Se răcește și se păstrează fasolea în lichidul de gătit.
Combinați șalotele, sucul de lămâie și o linguriță de sare într-un castron mic.
Bateți în 5 linguri de ulei de măsline.
Scurgeți bine fasolea răcită și aruncați-le cu această vinetă și un vârf de sare și piper. Gustați pentru condimentare și amestecați ierburile.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;