Salată de fasole de vară cu nuci prăjite și frescă Pecorino

Salată de fasole de vară cu nuci prăjite și frescă Pecorino
Salata de fasole de vară cu nuci prăjite și Pecorino Fresco ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 213 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole de ceară, fasole, haricots verts și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Salată de vară-dovlecei cu ierburi și frescă Pecorino, Salată caldă de fasole verde cu nuci prăjite, și Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino).

Instrucțiuni

1
Bateți șalota, oțetul și muștarul într-un castron mic. Treceți treptat în ambele uleiuri. Condimentați pansamentul cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece. Aduceți la temperatura camerei și reîncărcați înainte de a folosi salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MuștarMuștar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Gatiti fasolea verde intr-o oala mare cu apa sarata clocotita doar pana cand este crocanta, 3 pana la 4 minute. Folosind lingura cu fante, transferați fasolea în strecurătoare; clătiți cu apă rece. Gatiti fasolea de ceara si haricots verts separat in aceeasi oala cu apa sarata clocotita, 3 pana la 4 minute pentru fasolea de ceara si 2 pana la 3 minute pentru haricots verts.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Fasole De CearăFasole De Ceară
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați în strecurătoare; clătiți cu apă rece. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați fasolea verde, fasolea de ceară și haricots verts separat în prosoape de hârtie. Închideți într-o pungă de plastic resigilabilă și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Fasole De CearăFasole De Ceară
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Combinați toate fasolea și frisonul în castron mare. Aruncați cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Transferați salata în platoul de servire; se presară cu nuci, ierburi și piper. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
BrânzăBrânză
PiperPiper
IerburiIerburi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate85
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista