Salată De Fasole De Rinichi

Salată De Fasole De Rinichi
Salata de fasole de rinichi este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 136 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, țelină, ouă fierte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată De Fasole Roșie, Salată De Fasole De Rinichi, și Salată De Fasole De Rinichi – 4 Puncte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați fasolea, ouăle, ceapa și țelina într-un bol mediu de amestecare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
2
Combinați maioneza și muștarul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
3
Se adaugă în amestecul de fasole; se aruncă până se acoperă bine. Chill.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista