Salată de fasole cu Broccoli și Cannellini

Salată de fasole cu Broccoli și Cannellini
Salata de fasole Broccoli și Cannellini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 147 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de vin, ardei gras prăjit îmbuteliat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole Romanesco Broccoli și Cannellini, Supă De Broccoli, Fasole Cannellini Și Cheddar, și Salată De Fasole Cannellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Broccoli la abur, acoperit, 3 minute sau până când este crocant. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2
Combinați oțetul, uleiul, piperul, sarea și usturoiul într-un castron mediu; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați broccoli, ardei gras, ceapă și fasole; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
FasoleFasole
CeapăCeapă
4
Serviți pe farfurii căptușite cu salată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista