Salată de fasole Cannellini și verde
Salata de fasole Cannellini-and-Green ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 128 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Fasole Cannellini, Salată Răcoritoare De Fasole Cannellini, și Salată de fasole Tunan și Cannellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți fasolea cannellini cu 2 centimetri de apă.
Adăugați frunza de dafin, cimbru și ceapă și aduceți la foc mic. Se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional și adăugând mai multă apă pentru a acoperi după cum este necesar, până când fasolea este fragedă, aproximativ 2 ore.
Se scurge și se lasă să se răcească complet. Aruncați frunza de dafin, cimbru și ceapă.
Între timp, într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea verde până când sunt crocante-fragede, aproximativ 3 minute.
Se scurge bine și se întinde pe o foaie de copt pentru a se răci. Se usucă fasolea cu prosoape de hârtie.
Tăiați fasolea pe diagonală în lungimi de 1 inch.
Într-un castron mare, combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, coriandrul și măslinele și condimentați cu sare și piper. Îndoiți fasolea cannellini și fasolea verde și condimentați cu sare și piper.
Serviți salata cu pene de tei.