Salata de fasole Cannellini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 7 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 147 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, fasole, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 82%. Încercați Salată De Fasole Cannellini, Salată de fasole Tunan și Cannellini, și Salată de fasole cu Broccoli și Cannellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați fasolea, țelina, ceapa roșie, ardeiul roșu, pătrunjelul și ceapa verde. Într-un castron mic, combinați uleiul, oțetul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră sau până se răcește.