Salată de fasole albă și ardei roșu cu sos de nuci de pin

Salată de fasole albă și ardei roșu cu sos de nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole albă și ardei roșu cu pansament cu nuci de pin. O porție conține 239 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, măsline, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de ardei roșu prăjită cu sos de slănină și nuci de pin, Cina în seara asta: salată de ardei roșu prăjită cu sos de slănină și nuci de pin, și Salată De Ardei Roșu Prăjită Cu Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, acoperiți fasolea generos cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați 1 cățel de usturoi și dați la fiert. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mic până când fasolea este aproape fragedă, aproximativ 1 oră și 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Adăugați 1 1/2 lingurițe de sare și fierbeți până când fasolea este fragedă, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Măsurați și rezervați 1/4 cană din lichidul de gătit cu fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Între timp, preîncălziți broilerul. Aplatizați ardeii roșii cu mâinile și periați pielea cu ulei; aranjați pielea cu fața în sus pe o foaie de copt. Se fierbe la 5 centimetri de căldură timp de aproximativ 8 minute sau până când pielea este blisterată și carbonizată pe alocuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Transferați ardeii pe o farfurie și stivuiți-i la abur și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6
Îndepărtați pielea și tăiați ardeii pe lungime în benzi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
7
Într-un castron puțin adânc, turnați apa peste pâine și lăsați-o deoparte timp de 5 minute. Tăiați grosolan 1 cățel de usturoi rămas. Într-un robot de bucătărie, combinați pâinea cu usturoiul, nucile de pin, sucul de lămâie, uleiul de măsline și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați 1/4 cană rezervată de lichid de gătit cu fasole caldă și piure până când sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Scurgeți bine fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
11
Adăugați-le în sos împreună cu 2 linguri de pătrunjel; împăturiți-le în sos. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
12
Se ornează cu ardeii roșii, măslinele și restul de 1 lingură de pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista