Salată de fasole albă și ardei roșu cu sos de nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole albă și ardei roșu cu pansament cu nuci de pin. O porție conține 239 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, măsline, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de ardei roșu prăjită cu sos de slănină și nuci de pin, Cina în seara asta: salată de ardei roșu prăjită cu sos de slănină și nuci de pin, și Salată De Ardei Roșu Prăjită Cu Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, acoperiți fasolea generos cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați 1 cățel de usturoi și dați la fiert. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mic până când fasolea este aproape fragedă, aproximativ 1 oră și 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Toppinguri, Opționale
3
Adăugați 1 1/2 lingurițe de sare și fierbeți până când fasolea este fragedă, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Măsurați și rezervați 1/4 cană din lichidul de gătit cu fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Între timp, preîncălziți broilerul. Aplatizați ardeii roșii cu mâinile și periați pielea cu ulei; aranjați pielea cu fața în sus pe o foaie de copt. Se fierbe la 5 centimetri de căldură timp de aproximativ 8 minute sau până când pielea este blisterată și carbonizată pe alocuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Transferați ardeii pe o farfurie și stivuiți-i la abur și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6
Îndepărtați pielea și tăiați ardeii pe lungime în benzi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
7
Într-un castron puțin adânc, turnați apa peste pâine și lăsați-o deoparte timp de 5 minute. Tăiați grosolan 1 cățel de usturoi rămas. Într-un robot de bucătărie, combinați pâinea cu usturoiul, nucile de pin, sucul de lămâie, uleiul de măsline și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1-1/2 Căni De Bere
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați 1/4 cană rezervată de lichid de gătit cu fasole caldă și piure până când sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Scurgeți bine fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
11
Adăugați-le în sos împreună cu 2 linguri de pătrunjel; împăturiți-le în sos. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Se ornează cu ardeii roșii, măslinele și restul de 1 lingură de pătrunjel și se servește.