Salată de fasole albă și ardei roșu cu sos de nuci de pin

Salată de fasole albă și ardei roșu cu sos de nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole albă și ardei roșu cu pansament cu nuci de pin. O porție conține 239 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, măsline, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de ardei roșu prăjită cu sos de slănină și nuci de pin, Cina în seara asta: salată de ardei roșu prăjită cu sos de slănină și nuci de pin, și Salată De Ardei Roșu Prăjită Cu Fasole Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, acoperiți fasolea generos cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați 1 cățel de usturoi și dați la fiert. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mic până când fasolea este aproape fragedă, aproximativ 1 oră și 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3
Adăugați 1 1/2 lingurițe de sare și fierbeți până când fasolea este fragedă, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Măsurați și rezervați 1/4 cană din lichidul de gătit cu fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Între timp, preîncălziți broilerul. Aplatizați ardeii roșii cu mâinile și periați pielea cu ulei; aranjați pielea cu fața în sus pe o foaie de copt. Se fierbe la 5 centimetri de căldură timp de aproximativ 8 minute sau până când pielea este blisterată și carbonizată pe alocuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Transferați ardeii pe o farfurie și stivuiți-i la abur și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
6
Îndepărtați pielea și tăiați ardeii pe lungime în benzi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
7
Într-un castron puțin adânc, turnați apa peste pâine și lăsați-o deoparte timp de 5 minute. Tăiați grosolan 1 cățel de usturoi rămas. Într-un robot de bucătărie, combinați pâinea cu usturoiul, nucile de pin, sucul de lămâie, uleiul de măsline și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați 1/4 cană rezervată de lichid de gătit cu fasole caldă și piure până când sosul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Scurgeți bine fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
11
Adăugați-le în sos împreună cu 2 linguri de pătrunjel; împăturiți-le în sos. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Se ornează cu ardeii roșii, măslinele și restul de 1 lingură de pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista