Salată de fasole albă cu lămâie și chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fasole albă cu lămâie și chimen. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 272 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de chimen măcinat, pătrunjel, fasole super nordică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Fasole Albă Cu Mărar De Lămâie, Salată De Fasole Albă Cu Lămâie, și Farro, fasole albă și salată de lămâie conservată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un castron mare.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci.
Lasă fasolea să se înmoaie peste noapte.
Se pune într-o cratiță mare și grea.
Adăugați frunze de dafin și suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 30 de minute.
Adăugați sare și continuați să fierbeți până când fasolea este fragedă, dar încă își păstrează forma, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Scurgeți fasolea și puneți-o într-un castron mare; aruncați frunzele de dafin.
Adăugați ceapa și pătrunjelul.
Bateți uleiul, sucul de lămâie, chimenul și cayenne într-un castron mediu. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Se toarnă peste salata de fasole; aruncați ușor pentru a combina. Do ahead poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Aranjați frunzele de salată pe farfurii individuale sau pe platou mare. Puneți salata de fasole în salată și serviți.