Salată De Escarole Ofilită
Salata escarole ofilită este o fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 197 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, pâine, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de linte cu parfum de portocale cu Escarolă ofilită, Escarola ofilită cu mere, și Fettuccine cu Escarole ofilite și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Aruncați pâinea și 3 linguri de ulei pe o foaie mare de copt cu margini, strângând pâinea astfel încât să absoarbă uniform uleiul; condimentează cu sare și piper.
Întindeți bucățile de pâine într-un strat uniform și coaceți, aruncând ocazional, până când sunt crocante la exterior, dar încă mestecate în centru, 10-15 minute.
Lăsați crutoanele să se răcească.
Între timp, încălziți restul de 4 linguri de ulei într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând des, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Adăugați hamsii și, folosind o lingură, amestecați în ulei.
Adăugați fulgi de ardei roșu și scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați oțet, răzuind orice bucăți; condimentați vinaigreta cu sare și piper.
Chiar înainte de servire, aruncați escarola, crutoanele și vinaigreta caldă într-un castron mare până când escarola este ușor ofilită; condimentați cu sare, piper și mai mult oțet, dacă doriți.
Faceți înainte: se pot face crutoane și vinetă, iar escarola poate fi pregătită cu 1 zi înainte. Păstrați crutoanele învelite etanș la temperatura camerei.
Lăsați vinaigreta să se răcească; acoperiți și răciți. Reîncălziți ușor vinaigreta înainte de utilizare.