Salată de Escarole cu ou tocat și vinetă de hamsii

Salată de Escarole cu ou tocat și vinetă de hamsii
Salata de Escarole cu ou tocat și vinaigretă de hamsii este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de usturoi, piper, escarole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Ridichi Și Escarole Cu Vinetă De Hamsii, Salată De Escarole Cu Pansament De Hamsii, și Escarole și salată de Broccoli prăjită cu sos de hamsii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați escarola în apă rece și uscați rulând într-un prosop de bucătărie. Rupeți fiecare frunză în 2 sau 3 bucăți mari și răciți în timp ce faceți pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2
Într-un mortar sau un procesor de alimente, Lira sau vârtej usturoi, sare și piper până când usturoiul este o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Adăugați hamsii tocate și bateți sau procesați într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
4
Adăugați suc de lămâie și ulei de măsline și bateți sau procesați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se toarnă pansamentul peste frunzele de escarolă și se aruncă bine pentru a se acoperi. Aranjați pe un platou mare de servire și împrăștiați cu ou ras. Feliați hamsii întregi pe lungime în fâșii subțiri și aranjați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
EscarolaEscarola
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista