Salată de Escarole cu ou tocat și vinetă de hamsii
Salata de Escarole cu ou tocat și vinaigretă de hamsii este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de usturoi, piper, escarole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Ridichi Și Escarole Cu Vinetă De Hamsii, Salată De Escarole Cu Pansament De Hamsii, și Escarole și salată de Broccoli prăjită cu sos de hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați escarola în apă rece și uscați rulând într-un prosop de bucătărie. Rupeți fiecare frunză în 2 sau 3 bucăți mari și răciți în timp ce faceți pansamentul.
Într-un mortar sau un procesor de alimente, Lira sau vârtej usturoi, sare și piper până când usturoiul este o pastă.
Adăugați hamsii tocate și bateți sau procesați într-o pastă.
Adăugați suc de lămâie și ulei de măsline și bateți sau procesați pentru a combina.
Se toarnă pansamentul peste frunzele de escarolă și se aruncă bine pentru a se acoperi. Aranjați pe un platou mare de servire și împrăștiați cu ou ras. Feliați hamsii întregi pe lungime în fâșii subțiri și aranjați deasupra.