Salată de dovlecel cu panglică
Salata de dovlecel este un aperitiv primar și fără gluten. O porție conține 163 de calorii, 5 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 1,12 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și luați brânză manchego, ceapă, ardei și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Vă este adus de Foodnetwork. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 74%. Încercați Salata de dovlecei cu panglică, salata de dovlecei și salată de dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Radeți dovleceii în benzi lungi și late folosind un curățător de legume sau mandolină, întorcând dovleceii, dacă este necesar, pentru a ușura bărbierirea. Aruncați miezul slăbit.
Puneți dovleceii într-o strecurătoare pusă într-un castron, stropiți cu sare, aruncați și scurgeți timp de 30 de minute. Aruncați lichidul.
Se amestecă uleiul de măsline, sucul de lămâie, muștarul și piperul într-un castron de servire.
Adăugați dovlecelul, ceapa, frisee și ridichile. Se amestecă pentru a combina.
Stropiți cu migdale, busuioc și brânză Manchego și serviți. Poate fi păstrat, acoperit, la frigider până la 3 zile.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
![Perrier-Jouet Grand Brut]()
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.