Salată de dovlecei prăjită cu labneh cremos de casă

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, salata de dovlecei prăjită cu labneh cremos de casă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați melasă de rodie, miere limpede, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă cremoasă de dovlecei prăjiți și legume rădăcinoase, Piure cremos de vis prăjit de mere și dovlecei de nucă, și Paste Cu Brânză De Capră Cremoasă De Dovleac Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte, tapetați un castron cu muselină. (Dacă nu aveți muselină, tapetați o sită cu o cârpă J nouă și așezați-o peste un castron.) Se amestecă linguriță sare în iaurt. Sfat în muselină, apoi aduceți marginile împreună pentru a forma un pachet strâns, legați cu sfoară și atârnați peste castron (sau pur și simplu vârful în sita căptușită cu pânză J). Puneți la frigider 24-36 de ore pentru a se scurge. Ar trebui să rămâneți cu o substanță mai fermă, moale, asemănătoare brânzei. Păstrați la rece până când este gata de servit.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tăiați partea superioară și inferioară a dovleacului. Feliați în runde groase de 1in, înjumătățind orice uriașe, veți avea nevoie de cel puțin 6 felii. În cazul în care există semințe, răzuiți cu o linguriță.
Se periază cu 2 linguri de ulei, se condimentează și se prăjește timp de 30-40 de minute pe foi de copt, întorcându-se la jumătate, până se înmoaie. Se lasă la temperatura camerei până când este gata de servit.
Întindeți o bază rotundă de labneh pe 6 farfurii și împărțiți feliile de dovlecei între ele.
Se amestecă uleiul rămas cu melasa de rodie, miere, oțet și condimente, apoi se aruncă cu frunzele de salată și ceapa. Împărțiți între farfurii, apoi împrăștiați cu semințe de rodie sau coacăze roșii.