Salată de dovlecei prăjită cu labneh cremos de casă

Salată de dovlecei prăjită cu labneh cremos de casă
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, salata de dovlecei prăjită cu labneh cremos de casă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați melasă de rodie, miere limpede, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă cremoasă de dovlecei prăjiți și legume rădăcinoase, Piure cremos de vis prăjit de mere și dovlecei de nucă, și Paste Cu Brânză De Capră Cremoasă De Dovleac Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte, tapetați un castron cu muselină. (Dacă nu aveți muselină, tapetați o sită cu o cârpă J nouă și așezați-o peste un castron.) Se amestecă linguriță sare în iaurt. Sfat în muselină, apoi aduceți marginile împreună pentru a forma un pachet strâns, legați cu sfoară și atârnați peste castron (sau pur și simplu vârful în sita căptușită cu pânză J). Puneți la frigider 24-36 de ore pentru a se scurge. Ar trebui să rămâneți cu o substanță mai fermă, moale, asemănătoare brânzei. Păstrați la rece până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MoaleBrânză Moale
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Tăiați partea superioară și inferioară a dovleacului. Feliați în runde groase de 1in, înjumătățind orice uriașe, veți avea nevoie de cel puțin 6 felii. În cazul în care există semințe, răzuiți cu o linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
4
Se periază cu 2 linguri de ulei, se condimentează și se prăjește timp de 30-40 de minute pe foi de copt, întorcându-se la jumătate, până se înmoaie. Se lasă la temperatura camerei până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Întindeți o bază rotundă de labneh pe 6 farfurii și împărțiți feliile de dovlecei între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
6
Se amestecă uleiul rămas cu melasa de rodie, miere, oțet și condimente, apoi se aruncă cu frunzele de salată și ceapa. Împărțiți între farfurii, apoi împrăștiați cu semințe de rodie sau coacăze roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Coacăze RoșiiCoacăze Roșii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSalată
Revista