Salată de dovlecei de iarnă cu țepi Chipotle și fasole neagră

Chipotle-ghimpat suc de fructe de iarnă și salată de fasole neagră ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 6. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 180 de calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, muștar dijon, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Chili De Fasole Neagră Cu Dovlecei De Iarnă, Bol de burrito cu dovlecei de nucă Chipotle și fasole neagră, și quesadillas de dovleac de nucă de fasole neagră + cremă de tei chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți dovleacul de nucă într-o inserție cu aburi și puneți-l într-o oală deasupra apei clocotite. Acoperiți și aburiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Bateți oțetul cu muștarul, siropul de arțar și chipotle chile. Bateți treptat uleiul de măsline până se îngroașă. Se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mare, combinați năsturelul cu dovlecelul, fasolea neagră și ceapa verde.
Adăugați pansamentul și aruncați ușor pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper și se servește.