Salată de căpșuni și spanac
Salata de căpșuni și spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 88 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, ulei de măsline, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de spanac cu Avocado de căpșuni cu vinetă de căpșuni #SundaySupper, Salată de căpșuni de spanac cu vinaigret de căpșuni, și Salată de spanac de căpșuni cu sos de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați 3/4 cană căpșuni, oțet de vin alb, busuioc, ulei de măsline, zahăr, sare și piper într-un robot de bucătărie sau blender și piure până la neted.
Aruncați spanacul, brânza, migdalele și restul de 1/4 cană de căpșuni într-un castron mare și stropiți ușor cu pansament.