Salata de căpșuni și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 163 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este adus la tine de Toțiretete. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză feta, usturoi, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată de căpșuni și Feta, Salată de feta cu căpșuni, și Salată De Căpșuni-Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie la foc mediu-mare, gătiți migdalele, amestecând frecvent, până când sunt ușor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Într-un bol, pregătiți pansamentul amestecând usturoiul, mierea, muștarul Dijon, oțetul de zmeură, oțetul balsamic, zahărul brun și uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Zmeură
Oțet Balsamic
Muștar Dijon
Ulei Vegetal
Zahăr Brun
Usturoi
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Într-un castron mare, aruncați împreună migdalele prăjite, salata romaine, căpșunile și brânza feta. Acoperiți cu amestecul de pansament și aruncați pentru a servi.