Salată de căpșuni și Feta

Salată de căpșuni și Feta
Salata de căpșuni și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 163 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este adus la tine de Toțiretete. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză feta, usturoi, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată de căpșuni și Feta, Salată de feta cu căpșuni, și Salată De Căpșuni-Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie la foc mediu-mare, gătiți migdalele, amestecând frecvent, până când sunt ușor prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Într-un bol, pregătiți pansamentul amestecând usturoiul, mierea, muștarul Dijon, oțetul de zmeură, oțetul balsamic, zahărul brun și uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De ZmeurăOțet De Zmeură
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Muștar DijonMuștar Dijon
Ulei VegetalUlei Vegetal
Zahăr BrunZahăr Brun
UsturoiUsturoi
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Într-un castron mare, aruncați împreună migdalele prăjite, salata romaine, căpșunile și brânza feta. Acoperiți cu amestecul de pansament și aruncați pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
CăpșuniCăpșuni
Brânză FetaBrânză Feta
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista