Salată de căpșuni și Feta
Salata de căpșuni și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 163 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Este adus la tine de Toțiretete. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți brânză feta, usturoi, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată de căpșuni și Feta, Salată de feta cu căpșuni, și Salată De Căpșuni-Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc mediu-mare, gătiți migdalele, amestecând frecvent, până când sunt ușor prăjite.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un bol, pregătiți pansamentul amestecând usturoiul, mierea, muștarul Dijon, oțetul de zmeură, oțetul balsamic, zahărul brun și uleiul vegetal.
Într-un castron mare, aruncați împreună migdalele prăjite, salata romaine, căpșunile și brânza feta. Acoperiți cu amestecul de pansament și aruncați pentru a servi.