Salată De Cuscus-Rucola

Salată De Cuscus-Rucola
Salata de Couscous-rucola este o vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 188 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, cuscus și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată israeliană de cuscus și roșii cu Pesto de rucola, Salată de cuscus, linte și rucola cu usturoi-vinetă Dijon, și Salată de cuscus de cireșe și rucola cu vinaigretă balsamică (plus un cadou!).

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă cuscusul nefiert și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 10 minute. Puf de cuscus cu o furculiță. Se amestecă rucola, uleiul de măsline, sucul de lămâie și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CuscusCuscus
RucolaRucola

Echipamente

DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista