Rețeta Paella " salata de cuscus ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 1 oră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 643 calorii, 29G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați chorizo, fire de șofran, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cuscus Paella cu creveți, Paella Cu Cuscus, și Paella Cu Cuscus Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati chorizo și șalotă, amestecând, până când chorizo devine maro auriu pe margini, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Ceapă Eșalotă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoi și saut, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
3
Transferați amestecul într-un castron mare, răzuind tigaia cu o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
4
Aduceți bulionul și vinul la fiert într-o cratiță de 2 1/2 litru și gătiți creveții, acoperiți, până când sunt fierți, aproximativ 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Transferați creveții cu o lingură cu fante într-un castron mic. Aduceți lichidul în cratiță înapoi la fierbere și gătiți scoici, acoperite, până când sunt fierte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
Bol
6
Transferați scoicile cu lingura cu fante în castron cu creveți și turnați orice lichid acumulat în castron înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Tigaie
7
Adăugați suc de lămâie în fructele de mare, apoi adăugați sare și piper după gust și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Fructe De Mare
8
Puneți cuscusul într-un castron metalic. Rezervați 1 3/4 căni de lichid de gătit în cratiță și aruncați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
9
Adăugați șofranul și aduceți lichidul la fierbere și turnați peste cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
șofran
10
Lăsați să stea, acoperit bine cu folie de plastic, 5 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță și adăugați la chorizo. Se amestecă mazărea, ardeiul gras, măslinele și fructele de mare și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Cuscus
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Fructe De Mare
Măsline
Mazăre
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Amestecați sucul de lămâie, uleiul, usturoiul, sarea, piperul negru și cayenne într-un blender până se omogenizează și turnați peste salata de fructe de mare, aruncând pentru a se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Suc De Lămâie
Piper Cayenne Măcinat
Fructe De Mare
Usturoi
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei pentru a permite cuscusului să absoarbă pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
3
Se amestecă pătrunjelul și se condimentează salata cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pătrunjel
4
Disponibil la piețele Latino și la unele supermarketuri.
5
Nota bucătarilor: salata poate fi făcută (fără pătrunjel) cu 2 ore înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei și amestecați pătrunjelul chiar înainte de servire.
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Matchbook Tempranillo cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.