Salata de cuscus cu dovlecei și migdale prăjite este o vegan garnitură. Această rețetă servește 35 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 80 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite, pătrunjel, mazăre și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de cuscus cu dovlecei și migdale prăjite, Cuscus marocan cu legume prăjite, năut și migdale, și Salată De Cuscus Cu Migdale, Afine Și Pui.
Instrucțiuni
1
Se toarnă 2 căni de apă clocotită peste cuscus; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Fierbeți mazărea în 1/2 cană de apă timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Scurgeți mazărea, rezervând 1/4 cană de apă. Într-o tigaie, sotati dovlecelul în 3 linguri de ulei de măsline până când este crocant-fraged, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Într-un castron mic, amestecați apa de gătit rezervată de mazăre cu sucul de lămâie și restul de 3 linguri de ulei de măsline. Pufați cuscusul și turnați acest pansament deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm